חולשה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/08/2002 | 22:13 | מאת: טלי

שלום אני סובלת מחולשה ומבחילות. ערכתי בדיקות שונות- כולן תקינות. האם קיים פתרון נטורופטי לבעיות אלו?

20/08/2002 | 04:13 | מאת: טלי

לטלי פריחה בכל מני מקומות בגוף גפיים עליונות ותחתונות בגב בחזה ועוד , מזה חודשיים כאשר היו רק במס' מקומות לקחתי אותה לרופאת עור אשר לא התייחסה בכובד ראש לעניין נתנה מירשם למרוח משחת איזוקורט על המקומות הנגועים. הטיפול נעשה מס' פעמים ביום במשך בשבועיים ללא שיפור במצבה נהפוך הוא הפריחה שניראת כמו פטרת היתפשטה למקומות נוספים. מתחיל בנקודה שגדלה עם הזמן מלווה בגרד. לאחר שבועיים של טיפול לקחתי אותה היום שוב לרופא אחר שגם לא ידע לתת לי תשובה מה יש לילדה וביקש שנעשה לה מישטח כדי לברר אם זו פיטריה או סתם תופעה שתחלוף מאליה עם הזמן. בנתיים הילדה מיתגרדת והתחושה לא נעימה . מה לעשות? מחכה לתשובה אמא של טלי.

20/08/2002 | 07:30 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב בת כמה הילדה. לבקש מהרופא הערכה ראשונית בדבר אבחנה. לבדוק האם מדובר באורטיקריה או האם מדובר באטופיק דרמטיטיס. שובי אל הפורום עם המידע שהתבקש כדי שאפשר להתייחס לעניין. בברכה רמי מור

22/08/2002 | 21:39 | מאת: רויטל ברמן

שלום טלי (ואמא של טלי), המידע שנתתן הוא מינימלי ע"מ להגיע לאבחנה. אני מציעה לך טלי (איתך אם את רוצה האמא, אינני יודעת בת כמה הילדה) לגשת לאבחון נטורופתי שלם אשר בסופו ייקבע הטיפול ההולם. בטוחתני שיש הרבה מה לעשות בתזונה, בין אם הבעיה אלרגית, פטרייתי או אחרת. אולי גם צמחי מרפא מסויימים יהיו רלוונטים אך זה בלתי ניתן לקביעה כך. בהצלחה וגשו לטיפול (במקביל לאבחנה רפואית כמובן).

מנהלי פורום נטורופתיה