דלקת בנרתיק שלא עוברת...

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/08/2002 | 01:04 | מאת: לולה

שלום רב! אני בחורה צעירה, ומזה כעשר שנים סובלת מדלקת בנרתיק, שלא נפתרת בשום דרך. האם למישהו פה יש הארות ועצות? תודה רבה:-(

16/08/2002 | 16:59 | מאת: רויטל ברמן

לולה שלום, גשי לטיפול נטורופתי לקבלת אבחון מלא וטיפול פרטני. יפה שעה אחת קודם. את מוזמנת להגיע גם אליי,דרך לחיצה על שמי (לשליחת אי-מייל עם פרטייך). שבת שלום וכל טוב.

18/08/2002 | 12:31 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

טיפול בשיטת הבריאות הטבעית בדלקות חוזרות בנרתיק תתן לך את התשובה הטובה והיעילה ביותר לחיסולה המוחלט של הדלקות לפרטים היתקשרי לדליה ודוד הבריאות הטבעית 8846105-09 לא בשבת

19/08/2002 | 14:57 | מאת: רויטל ברמן

בפעם המי-יודע-כמה, הפורום הזה נועד לענות לשואלים על שאלותיהם עד כמה שניתן ו ל-א לפרסום עצמי (יש חריגים בהם לא ניתן פשוט לתת תשובה בפורום בכלל ואז יש מקום להמלצה על טיפול מלא). מילא, אם הייתם מידי פעם נותנים תשובה או עצה מועילה, אבל לא - אתם תמיד כותבים את אותו הדבר: בואו אלינו - לנו יש פתרון נפלא. זה לא צורה ולא מכובד. תפרסמו במגזינים ואיפה שאתם רוצים (למרות ששם זה עולה כסף), אבל לא בפורום הזה ! תודה.

מנהלי פורום נטורופתיה