בעיות נשימה אצל ילדים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/08/2002 | 09:16 | מאת: מיכל

שלום, לביתי בת ה-5 יש בעיות נשימה בלילה. היא עברה הסרה של שקד שלישי לפני כ-3 שנים לאחר שהיו לה הפסקות נשימה וירידה בשמיעה. לאחר הניתוח המצב השתפר אך בחצי השנה האחרונה הורע שוב. האם קיים פתרון אלטרנטיבי בנושא זה? תודה, מיכל

13/08/2002 | 23:13 | מאת: גוני

עם הגיל הכל יעבור צריך רק סבלנות

16/08/2002 | 11:01 | מאת: רויטל ברמן

שלום מיכל, נשמע כאילו יש לה מים באזניים המעיד על דלקת כרונית. האם זה גם מה שקבעו הרופאים ? אם זה המצב יש מה לעשות בכיוון חיזוק מערכת החיסון שלה, למשל ע"י שינויים תזונתיים, חיזוק עם תוספי מזון במידה ואין מספיק ויטמים C או אבץ למשל בתזונה ועוד. ע"מ ליעץ אני צריכה יותר פרטים כעל תזונתה ועברה ההיסטורי. שבת שלום.

17/08/2002 | 10:31 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

באם הבעיה היא נוזלים באזניים אני ממליץ על טיפול בעזרת ביומגנטים . הטיפול הוא חיצוני ועצמי והתוצאות מתקבלות תוך פרק זמן קצר ביותר. הביומגנטים גורמים לזיריז פעולת הניקוז של הנוזלים ועוזרים לתעלות להשאר פתוחות. מנסיון זה עובד פרטים נא לפנות אלי ישירות בדוא"ל

מנהלי פורום נטורופתיה