קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/08/2002 | 19:02 | מאת: הילה

אני מטופלת בקנדידה ונוסף לכל יש לי חידק קולי בשתן וקיבלתי טיפול בזינט כמו כן פיטריה בלשון ההפרעה העיקרית היא במערכת העצבים ובעיקול איזה תוספי ויטמינים תמליצי לי במצב זה?

12/08/2002 | 16:29 | מאת: רויטל ברמן

הי הילה, עשי חיפוש על המילה קנדידה ותקבלי את כל התשובות שרצית, פלוס. תרגישי טוב.

13/08/2002 | 15:08 | מאת: דניאלה

אתר עם מידע על הקנדידה וכמו כן מידע על מוצרים לפתרון הבעיה www.dryang.co.il/candida

13/08/2002 | 15:26 | מאת: רויטל ברמן

דניאלה, הבטתי באתר וזה נראה לא כל כך רציני להציע טיפול לקנדידה בלי לומר מילה אחת על תזונה (אשר הכרחית להפטרות מהקנדידה בלי שתחזור כל פעם). חלק מהמוצרים (האנזימון והביפידופורס) נשמעים כמו אופציה סבירה לטיפול חלקי (חלקי או תומך) בקנדידה (ויש אותם בצורה זו או אחרת לכל חברות התוספים המובילות), אך התבססות על הומאופתיה במקום תזונה ו/או טיפול אנטי-פטרייתי (צמחי-מרפא/תרופות) נשמע לי כסיכון. אבל, שוב, אינני הומאופתית.

מנהלי פורום נטורופתיה