פצעים בטוסיק

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/08/2002 | 19:15 | מאת: ביישנית

שלום, אני בת 25 ואני סובלת כבר מספר שנים מתופעה של פצעים בטוסיק. הפיצעונים מגרדים ואני כמובן מגרדת ופוצעת את עצמי עוד יותר. מיותר לציין שטיפול עם משחות שניתן לי על ידי רופאים לאורך השנים לא פתר את הבעיה. כנראה שהבעיה נבעת ממערכת חיסונית כושלת ותזונה לקויה. אני פונה על מנת לקבל מעט עזרה בכיוון שונה. תודה

10/08/2002 | 13:40 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב אין כלל צורך להתבייש, אני נתקל בתופעה הזו עשר פעמים בחודש בלי להגזים. זהו זיהום אקנה או לעיתים קיימת אבחנה מבדלת של פוליקוליטיס. ניתן לסייע לך בצורה טובה להעלים את הפצעים בטיפול נוגד דלקת צמחי. אם תחפצי תוכלי לקבל יותר פרטים בהקשה על האי מייל ובהשארת פרטייך ואשוב עם מידע מפורט. בברכה רמי מור

מנהלי פורום נטורופתיה