פטריות בציפורניים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/08/2002 | 23:03 | מאת: מירב

שלום יש לי בעיה של פטריות בציפורניים של הרגליים (רגל שמאל), הפטריות הן כבר מספר שנים, ניסיתי להיפטר מהן בעזרת כל מיני משחות ולא ממש הצלחתי, אולי בין היתר ביגלל שהיה לי קשה להתמיד בשלב מסויים, אני יודעת שהפטריות עוברות בתורשה ואכן גם אמא שלי סובלת מהן, פניתי לרופא עור שרצה לתת לי כדורים, אבל אני יודעת שיש סכנה שזה יפגע בכבד או משהו כזה. אני חושבת לנסות לטפל בפטריות בדרך טבעונית כלשהי, מה אני יכולה לעשות (מה אני צריכה לעשות?), למי אני אמורה לפנות?, איפה מוצאים רופא טבעוני? אשמח לקבל תשובה מירב

08/08/2002 | 06:41 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב פטרת הצפרניים ניתנות להשמדה באמצעות צמחי מרפא בעלי יכול אנטי פטרתית. הטיפול כרוך במריחה ובשתייה של צמחי מרפא אשר משמידים את הפטרת. תוספת השתייה מעבר למריחה חיצונית התגלתה רק בחודשים האחרונים והיא תרומה של ממש ליכולת השמדת מרבית סוגי הפטריות כפי שהנסיון מלמד. תוכלי להשאיר פרטייך באי מייל בהקשה על שמי ואשוב אלייך עם יתר פרטים. בברכה רמי מור

12/08/2002 | 11:16 | מאת: naf

08/08/2002 | 13:16 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

למירב טיפול קינסיולוגי יאבחן ויטפל בגורם לפטריות. טיפול יחודי. ללא תרופות. ברגע שהגורם ינוטרל, הן ייעלמו. הטיפול בפטריות הוא טיפול בסימפטום בלבד. הגורם שלא מטופל חוזר ומופיע.

08/08/2002 | 15:24 | מאת: רויטל ברמן

הי מירב, הטיפול בפטרת ברגליים כולל שינוי תזונתי, צמחי מרפא ונוזל (כאשר מדובר בפטרת בצפרניים ולא על עור הגוף) מצמחי מרפא לקומפרס על הציפורן. מבחינת מציאת רופא טבעי (או נטורופת במילים אחרות) הגעת למקום הנכון. גם אנוכי כאמור נטורופתית וגם על שמי את מוזמנת ללחוץ ולשלוח לי אי-מייל עם טלפון. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה