פיטרית קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/08/2002 | 19:45 | מאת: עידית

שלום רב רמת ההתפשטות של הפטריה אצלי היא 4אקסעלכן ברצוני לדעת האם ישנם צימחי מרפה העוזרים לחיסול הפיטריה בנוסף לדיאטה. וגם האם יש כדורים שכדאי לי לקנות. והאם מותר לי לאכול מוצרים המכילים סוכרזית ,לשתות קפה וחלב סויה אודה לכן מאוד אם תוכלו לענות לי על שאלותי. תודה רבה בכבוד רב עידית

08/08/2002 | 06:44 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב פטרות עור כולל אלו מסוג קנדידה ניתנות להשמדה באמצעות צמחי מרפא בעלי יכול אנטי פטרתית. ויש חידוש בעניין זה. הטיפול כרוך במריחה ובשתייה של צמחי מרפא אשר משמידים את הפטרת. תוספת השתייה מעבר למריחה חיצונית התגלתה רק בחודשים האחרונים והיא תרומה של ממש ליכולת השמדת מרבית סוגי הפטריות כפי שהנסיון מלמד. תוכלי להשאיר פרטייך באי מייל בהקשה על שמי ואשוב אלייך עם יתר פרטים. בברכה רמי מור

08/08/2002 | 15:37 | מאת: רויטל ברמן

הי עידית, התשובה היא בוודאי, ישנם כמה צמחי מרפא מאוד טובים לסיוע בתהליך ההפטרות מקנדידה, אך ללא שינוי תזונתי הקנדידה תשרוד (מצטערת). צמחי מרפא אינני נותנת בפורום משום שזה לא אחראי (צמחי מרפא לא מתאימים יכולים לגרום להרבה בעיות). את מוזמנת ליצור עימי קשר באי-מייל ולקבוע פגישה בנושא. סוכרזית מותר אך עדיף סטיווייה (עשי על זה חיפוש בפורום), קפה וחלב סויה אינם מומלצים. ראי בכ"ז טיפול תזונתי + תוספים חשובים (הנושא נידון כאן בהרחבה הרבה פעמים - עשי חיפוש): http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=34277&t=34058 http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=25488&t=25298 המון בריאות. נ.ב. רמי, זו לא בדיוק אותה תשובה שנתת גם למירב ? אגב, צמחי מרפא בשימוש פנימי לפטרת וקנדידה זה באמת חידוש, בסה"כ מאות שנה משתמשים בהם מטפלים מאפריקה ועד גרמניה...

מנהלי פורום נטורופתיה