פרי המורינדה להקלה בדלקות פרקים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/08/2002 | 09:10 | מאת: חגית

קראתי בירחון חיים אחרים כתבה שבה אמרה נטורופתית (עמית חנין) שאחד הפלאים שקרו לטיול בדלקות פרקים הינו פרי המורינדה - ושהוא נמצא בארץ כרכז. אני מבינה מהכתבה שעוסקת בטיפולים אלטרנטיביים בדלקות פרקים, שהפרי המרוכז הזה מכיל חומרים פעילים אנטי דלקתיים כגון פרוזרונין(?) שהופך לזרונין(?), וחיוני לפעילות אנזימטית בגוף, חיוני בהמרת הכמוטרפסין (?) לטרפסין (?) – חומר האחראי לפירוק חלבונים. וחומר נוסף, סקופולטין(?), שקשור בסרוטונין , ועובד על מע' העצבים המכזית. האם זה תוסף מזון שקיים בארץ? לפי הכתבה כן, איך משיגים אותו או מי משווק אותו? האם זה משקה או כמוסות? אגב, ניסינו את המוצר "אטריל" של סופרב- וכן חליטת תה משורש הרפגו וסרפד אך ללא הועיל. מה שכן מועיל, זה אומגה 3. מועיל ביותר! (מינון של 3 גר' ליום שמן דגים במשךל חודשיים כבר סייע להפסקת נטילת התרופה הקבועה והקל משמעותית על הכאבים, כיום נוטל מינון "תחזוקתי" של 1.5 גר' ליום בתוספת נוגדי חימצון ). ברצוני לברר אם יש מוצר המבוסס על פרי המורינדה זה או רכז שלו. תודה.

22/01/2009 | 20:40 | מאת: עדי

מי שמעוניין ברכישת תוספי תזונה באיכות מעולה ובעלות מוזלת מוזמן לכתוב לי למייל ואצור קשר בנוסף ניתן להצטרף להזדמנות עסקית אשר תעזור לכם להרקיע שחקים

מנהלי פורום נטורופתיה