האם ALOE מזיק?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/08/2002 | 11:21 | מאת: מירי

שלום? בבית המרקחת המליצו ליעל ALOE כתוסף מזון שיכול לעזור לפעילות המעיים. הם טענו שעיכולכס לקסטיב ותה טיבטי ממכרים ואילו ALOE אינו ממכר וטוב לגוף. מה האמת בדבר? האם ALOE מזיק לגוף? האם ניתן לקחת אותו ללא מרשם רופא? עלי לציין שאני בחורה בריאה בדרך כלל תודה מראש על ההיתיחסות מירי

07/08/2002 | 22:03 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

השימוש לטווח ארוך באלוה אינו בריא והוא כן יכול למכר! אפשר לקחת ללא מרשם רופא. עדיף לטפל בבעיתך מהמקור ולא בתחליפים זולים שנראים טוב למיידי. שינויי תזונה, שתיה, פעילות גופנית ועוד.......

08/08/2002 | 15:13 | מאת: רויטל ברמן

הי מירי, הנושא כבר נידון כאן בעבר. ראי תשובתי: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=33441&t=33356 יום נעים.

מנהלי פורום נטורופתיה