השפעת מים מינרלים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/08/2002 | 19:26 | מאת: שואלת

אני מקווה שזהו המקום לשאול. לפני כשנתיים התחלתי לשתות מים מינרלים בלבד, אינני שותה מים מהברז בכלל. האם יכול להיות שחסרים מרכיבים חיוניים שקיימים במים מהברז לעומת מים מינרלים? אני סובלת בשנתיים האחרונות מדלקות בדרכי השתן, בשנה האחרונה הדלקות התחילו להופיע כל חודשיים בערך (ואינן נובעות מיחסי מין, היגיינה לא נכונה וכדומה, מכיוון שאני מאוד מודעת לדברים אלו). פתאום התחלתי לחשוב שאולי יש קשר בין המעבר לשתיית מים מינרלים בלבד לבין הדלקות, אולי בגלל רמת החומציות השונה של המים או איזשהו מרכיב שקיים במי ברז ואינו קיים במים מינרלים? יכול להיות באמת שיש קשר בין שני הדברים?

05/08/2002 | 09:02 | מאת: בובי

לא חושב שזה קשור אך עד כמה שזה ישמע מצחיק זה טוב לפעמים לשתות מים מהברז כדי לשפעל את המערכת החיסונית. זכורני שפעם כל מי שעבר צבא לא היה צריך לעבור חיסון נגד צהבת כאשר הוא היה יוצא לחו" בהנחה שאם הוא עבר את תנאי ההיגינה בצבא גופו התחסן. מקווה שאת מבינה את ההקשר. בקיצור אני לא חושב שבהכרח זה קשור אך בעיקרון דלקת לפי הרפואה הסינית מראה על מצב של חום. וכדי למנוע את החום יש לקרר אותו. מומלץ לאכול דברים מקררים אנרגטית כמו אבטיחים מילונים מיץ חמוציות. אלה דברים שמקררים בעיקר את מערכת השתן. לא אמרת מה את אוכלת שזה נראה לי יותר קשור. רפואה שלמה ותתחילי לאכול הרבה אבטיחים זה ממש בריא לך.

05/08/2002 | 22:58 | מאת: רויטל ברמן

הי שואלת, לא שידוע לי. בריאות שלמה.

06/08/2002 | 18:47 | מאת: תזונאית טבעית

שואלת יקרה, גם אני בדיעה שאין קשר בין הדלקות למים המינרלים. הרשי לי לתת לך רעיון שעשוי לעזור לך להיפטר מהדלקות אחת ולתמיד. בבתי טבע יש משקה של מיץ חמוציות. המיץ המועדף הוא זה שאינו מכיל סוכר. הוראות שימוש: בזמן הדלקת תשתי את המיץ בכמות מרובה כמה שאת יכולה. כל הסיכויים שהדלקת תחלוף. כאשר אין לך דלקת תשתמשי במיץ למניעה, כלומר שתי כוסות ביום. בהצלחה ותהיי בריאה.

מנהלי פורום נטורופתיה