התכווציות באברי גוף שונים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/08/2002 | 18:05 | מאת: רינה

שלום לכם אודה לכם אם תסבירו לי הסיבה להופעת התכווציות באברי גוף שונים. מה ניתן לעשות כאשר זה מופיע אחת ל10 ימים מזה כשנה ללא מימצא רפואי. תודה מראש רינה

05/08/2002 | 09:04 | מאת: בובי

אפשר לקבל יותר פרטים באיזה איברים מדובר? זה כואב ? איזה סוג כאב ? מה מחמיר את המצב ? מה מטיב את המצב ?

05/08/2002 | 22:37 | מאת: רויטל ברמן

הי רינה, ראי תשובתי: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=33375&t=33238 אבל, זה יכול לנבוע מאימון שאת עושה ללא חימום ומתיחות או בעומס יתר, מנעליים לא מתאימות (עקבים למשל) או מבנה כף רגל פתולוגי שמצריך נעילת מדרסים (אם הכיווצים הם באזור כף הרגל, הרגל, הישבן או הגב), משינה תחת מיזוג אוויר/מאוורר ללא כיסוי ועד ועוד. נסי למקד אותנו.

מנהלי פורום נטורופתיה