עוד בקשר לקנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/08/2002 | 22:09 | מאת: דנה

תודה על התשובות הקודמות כמו כן התחלטי טיפול ובלוטת הלימפה נפוכה יש לי טיפולי שיניים אולי זה מזה? או שזה קשור גם לקנדידה?

05/08/2002 | 18:48 | מאת: רויטל ברמן

הי דנה, לא כדאי להאשים עכשיו את הכל בקנדידה, חוץ מזה - מה זה משנה ? זה לא ישנה את העובדה שיש לך בלוטות לימפה נפוחות או יבטל את הצורך בטיפול שיניים. כל הסימפטומים האלה בסופו של דבר כן קשורים ולו מהסיבה שמערכת החיסון שלך לא חזקה מספיק או שאת בסטרס. סביר להניח כי גם כל דבר כאן מחמיר את השני. באותה מידה היתחלת "לגלגל" כדור טוב, של תזונה יותר מוקשעת ודאגה לעצמך ולבריאותך (אני מקווה שאת גם מנסה להמנע יותר מלחצים ועושה קצת ספורט בנוסף לתזונה החדשה). הפירות של המאמץ בקרוב יצמחו ואז צהני מבריאות טובה יותר מכל הבחינות. לאט לאט - היי סבלנית. בהצלחה.

06/08/2002 | 12:10 | מאת: דנה

תודה על היחס הסבלני מצדך בנוסף להכל עשיתי בדיקות שתן נמצא לי חידק כלשהו שעכשיו אני בדרך לברר איזה שימוש באנטיביוטיקה לא טוב אז אם אני יצטרך בכל זאת לחסל חידק בדרך הומופאטית איך עושים זאת?

מנהלי פורום נטורופתיה