תזונה לתינוקות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/07/2002 | 10:50 | מאת: טלי

שלום, בני בן 8 חודשים עוד מעט ...ועד עכשיו ינק באופן מלא . לפני כחודשיים התחלתי לתת לו מוצקים באופן הדרגתי אך הוא מגיב בעצירות של יומיים / שלושה . בכל פעם שמופיעה העצירות אני מפסיקה עם המוצקים. במוצקים כוונתי לפירות מסוג : תפוח , אגס , בננה, וירקות כגון: ברוקולי, בטטה, דלעת, קישוא, תפוח אדמה . אשמח לקבל עצות ותפריט לדוגמא.

31/07/2002 | 21:29 | מאת: רויטל ברמן

הי טלי, ראי תשובותיי בנושא: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=31161&t=31041 http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=23792&t=23717 את יכולה להוריד את הבננה ותפוח האדמה העוצרים. אם נותרו שאלות או שזה לא עובד תחזרי אלינו (ואם זה עובד גם כן...). ערב טוב.

31/07/2002 | 22:33 | מאת: טלי

רויטל , ראשית תודה רבה על תשובתך המפורטת . ראיתי את תשבותייך האחרות ורציתי לדעת האם דגנים / אבוקדו מתאימים לגיל הזה ? 7.5 חודשים , אני מאמינה שלא ולכן רציתי לדעת מתי כן... האם את יכולה להמליץ על ספר מתכונים לקטנטנים ? שוב המון תודה טלי

29/08/2002 | 14:53 | מאת: שואלת

מהם ה

מנהלי פורום נטורופתיה