בצקות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/07/2002 | 22:01 | מאת: אבי

שלום למנהלי/וחברי הפורום אבי בן 65 מטופל כרוני בקורטיזון דבר שגורם לו להתנפחויות ובצקות ברגליים. - מה ניתן לעשות/להקל ולהוריד את עודף הנוזלים והבצקות ברגליים באופן טבעי ? מבקש להתייעץ עם מנהלי / וחברי הפורום . בתודה מראש אבי

30/07/2002 | 01:11 | מאת: טטיאנה

תרופות סבתא: 1. לבשל אגד פטרוזיליה ולשתות את המים. 2. לבשל זקן תירס ולשתות את המים. מכיוון שמדובר באדם לא צעיר יש להתחיל בשתיה מועטה ואם אין תופעות להגדיל את הכמות בהדרגה. לבריאות.

30/07/2002 | 09:07 | מאת: בובי

קורטיזון גורם להמון בעיות וממש לא מומלץ לקחת זאת לאורך זמן אלה אם כן זה מסכן חיים תיתן אולי פרטים לגבי הבעיה העיקרית ואז אולי נוכל לעזור יותר. למיטב ידיעתי אם הוא ימשיך לקחת את התרופות אין הרבה דברים שיוכלו לעזור לו כל טוב ורפואה שלמה.

31/07/2002 | 17:56 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

ישנו מגוון גדול מאוד של אמצעים כגון: שמנים אתריים, עיסוי לימפטי, CST, NST, צמחי מרפא ועד. יש להתאים אינדוודואלית רק לאחר ראיון עומק אצלמטפל רב תחומי / נטורופת.

31/07/2002 | 21:14 | מאת: רויטל ברמן

שלום אבי, אתה מטופל כרונית בקורטיזון, דבר שראשית מבהיר לי שיש לך מחלה כרונית כלשהי. לפני שאדע יותר על מצבך הבריאותי (או להבדיל תיגש לטיפול נטורופתי מסודר שם תאובחן ותטופל כמו שצריך וכמו שמגיע לך) לא אוכל לתת הרבה תשובות. באופן כללי ביותר אם אתה סובל מבצקות: -הפחת (כמה שיותר) את צריכת המלח וסוכר בתזונתך. -המנע מקופאין, תאין, קולה וקקאו. -המנע משתייה מופרזת (יש ייצור כזה, בייחוד בארצנו, שאנשים שותים יותר מידי ומכבידים על הכליות שלהם, בייחוד כשאלו פגועות). אם יש פגיעה בדפנות כלי הדם שלך זה דורש תוספת של פלבנואידים אנטוציאנידים בתזונה או בתוספים, והרבה ויטמין C. כל טוב.

31/07/2002 | 22:44 | מאת: אבי

מנהלי פורום נטורופתיה