ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/07/2002 | 18:33 | מאת: yok

מה מומלץ לערמונית מוגדלת ודלקות בדרכי השתן - בן 47

30/07/2002 | 09:12 | מאת: בובי

דלקות בדרכי השתן מצביעות לפי הרפואה הסינית על חום וכדי להוריד את החום יש לאכול דברים יותר מקררים ולהפסיק לאכול דברים מחממים. יש לאכול יותר אבטיחים מילונים מיץ חמוציות וירקות כמו מלפפונים וכדומה. אין לאכול מאכלים חריפים משום סוג שהו , לא לאכול מטוגנים ומוצרים תעשיתים לאכול דברים יותר מבושלים. היתי גם ממליץ לך ללכת למטפל סיני שיטפל בבעיה מהשורש. רפואה שלמה

31/07/2002 | 17:59 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! ישנם פורמולות מוכנות לבליעה על בסיס צמחי מרפא כגון: ליקופן, דקל ננסי -סו פלמנטו, אבץ, פרחי צבר וכד'. בהצלחה!

31/07/2002 | 21:05 | מאת: רויטל ברמן

שלום לך יוק, לגבי הפרוסטטה ראה תשובתי: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=28227&t=28064 לגבי דלקות בדרכי השתן: 1. שתה הרבה מים. אתה יכול לסחוט לך לימון למים וזה עדיף. 2. תשתה כל יום (!!) כוס (ומעלה) מיץ חמוציות ללא סוכר (!!), רצוי בתוספת ויטמין C או אם לא, במקביל לנטילת ויטמין C. כמוסות חמוציות אינן מהוות תחליף מספיק טוב מבחינה מחקרית. 3. אכול הרבה עלים ירוקים: פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, ריחן, אורגנו, סלרי וכו'. רצוי מאוד אורגני/מגודל בביתך. טוב לשיתון וניקוי הגוף מרעלים. תאכל הרבה שום, ירקות כתומים (גזר, דלעת, בטטה...) ופירות. עלייך להמנע מ: סוכרים פשוטים, פרות הדר (בגלל ה - PH של דרכי השתן), מאלכוהול, קפאין וככל האפשר ממזונות מעובדים וכימיקלים. בריאות שלמה וערב טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה