טריגליצרידים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/07/2002 | 14:47 | מאת: גדי

שלום, יש לי רמה מאד נמוכה של טריגליצרידים בדם - אלו מזונות יכולים להועיל כדי להעלות את הרמה כדי שתהיה סבירה?

31/07/2002 | 17:21 | מאת: מקס

גדי שלום ! א. הלואי עלי , נמוך ולא גבוה . ב. לי יש גבוה ונאמר לי ע"י הרופא לדלל צריכת פחמימות הנמצאים בסוכרים ובדגנים. כלומר אתה צריך להגביר צריכה זו - וזה אומר עוגות שמרים חופשי{ אם אינך סובל מבעיות אחרות } .

31/07/2002 | 20:21 | מאת: רויטל ברמן

שלום גדי, אלה אם כן הטריגליצרידים ברמה נמוכה בגלל מחלה כלשהי וזה מהווה סכנה לבריאותך, אין כל פסול ברמות טריגליצריגדים נמוכות. אכול טוב ובריא ואל תפחד. בוודאי שאין צורך להתחיל לבלוס עוגות וגלידות... זה לא יועיל במאומה לבריאותך והרגשתך הכללית - להפך. אשמח לדעת מהם הרמות הנמוכות עליהם אתה מדבר והאם אתה יודע את הסיבה לערך זה ? יום נעים.

מנהלי פורום נטורופתיה