דחוף, דחוף!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/07/2002 | 08:39 | מאת: גלית

יש לנו בת בגיל 10. מעולם לא חלתה ומעולם לא קיבלה תרופה. בעצם לא היתה אף פעם אצל רופא מפני שלא היתה מוכנה להיבדק. וכך גם עכשיו! אלא שלפני חודשיים החלו תופעות נוירולוגיות מוזרות שמחמירות במהירות נוראית. הידיים והרגליים זזות כל הזמן בתנועות חדות ובלתי רצוניות, הדיבור שלה הפך לבלתי ברור והיא צריכה לחזור על המלים שוב ושוב עד שמבינים אותה, ביומיים האחרונים החלה ללכת בצורה בלתי ישרה ובלתי יציבה כשהיא נופלת מידי פעם. אין לנו ספק שמדובר בבעיה נוירולוגית, אלא שהבעיה היא, שלמרות גילה הצעיר היא מתכחשת לבעיה ואינה מוכנה ללכת לבדיקות. למרות תחנונינו היא מסרבת ובכוח איננו יכולים לקחת אותה מפני שהיא מתנגדת בכוח ובצרחות. האם יש למישהו קצה של רמז היכן יש לחפש את הבעיה??? תודה גלית

28/07/2002 | 09:58 | מאת: גילי

הסיפור נשמע לי מוזר. אתם כהוריה צריכים להציב לה עובדות ולהפגין סמכותיות במיוחד שמדובר בבריאותה. כעת כשהיא מביעה התנגדות נמרצת כדאי להתייעץ עם פסיכולוגית ילדים. לדעתי. גילי

28/07/2002 | 11:56 | מאת: רויטל ברמן

הי גלית, אני עם גילי. קחי אותה, אם היא רוצה או לא, לרופא. זו הבריאות שלה ואלוהים יודע מה קרה כעת. זה ממש לא הזמן למשחקי כוחות אלא להצבת עובדות בשטח וקביעת גבולות. לא יתכן שילדה בת 10 תכתיב להוריה מה לעשות, בעיקר בנושא כל כך בהול. יש בית-ספר להורים שיכול לסייע לעיתים להורים שקשה להם עם גבולות. אבל קודם לקחת את הילדה לרופא. אשמח לשמוע עדכונים ובהצלחה.

28/07/2002 | 23:46 | מאת: גלית

תודה

מנהלי פורום נטורופתיה