דלקת בבלוטות הזיעה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/07/2002 | 13:44 | מאת: אלדד

שלום, שאלתי לגבי תחליף טבעי למשחת קורטיזון כשחשבתי שהדלקת שהופיעה בעור היתה תגובה אלרגית. מסתבר שהבעיה נגרמת עקב הזעה ומדובר בדלקת של בלוטות הזיעה, כך בבדיקה דרמטולוגית. הייתי מבקש לדעת, האם יש תכשירים טבעיים למטרות הבעות - - הגנה של העור (סבון טבעי בעל pH נמוך) דומה לפעילות של balneum hermal - ספיגת זיעה - משחה לריפוי הדלקת הנוכחית, כתחליף למשחת קורטיזון Betacorten שהוצע לי תודה

26/07/2002 | 07:51 | מאת: ראובן (MD, PHD )

הטיפול הטוב ביותר הוא לא לעשות דבר(!) מלבד רחצה קבועה. במקרה שלך קורטיזון הוא הטיפול ההפוך מהרצוי.

26/07/2002 | 14:37 | מאת: גוני

לך לקינסיולוג והוא יאתר לך את הגורם לבעיה שבדרך כלל נובעת מאזור הלב ואז הוא יוכל לטפל בך.

מנהלי פורום נטורופתיה