בקשר להרעלת מזון...
דיון מתוך פורום נטורופתיה
קראתי שאם יש חשש להרעלת מזון או משהו כזה אז חומץ תפוחים(כפית או שתים בכוס מים) יכול לעזור. האם זה נכון? והאם כל חומץ טוב לזה למשל חומץ יין???? דרך אגב.. מה עוד יכול לעזור?
לקריאה נוספת והעמקה
אם המזון החשוד נמצא עדיין בקיבה הקאתו תהיה הפתרון המהיר ביותר, בין אם ע"י שטיפת קיבה, חומר שגורם להקאה , או פשוט אצבע בגרון. אם זה כבר מעבר אז חומר משלשל יעזור, מחומר קטנבנציונלי ועד לפרוביוטיקה בכמות גבוהה או ויטמין C בכמות גבוהה. יותר מזה אני לא מכירה, אולי מיודענו האחרים בפורום. כל טוב.