עיכול איטי ודלקת בקיבה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/07/2002 | 00:47 | מאת: נעמה

שלום בבדיקה של תנועתיות הקיבה התברר כי יש לי עיכול איטי מאוד.בנוסף דלקת בקיבה ובקע סרעפתי.יש לי בחילות רבות כתוצה מכך.כל דבר שאני אוכלת גורם לי בחילה גם אם הוא קל...לעומת זאת לפעמים בשר או עוף מבושל או חלבון אחר עוזרים לי להפגה רגעית של הבחילה.אני כמובן נמנעת ממאלכים שומניים וכ... שאלתי היא:הומלץ לי לעבור למאכלים מקמח מלא.ולהימנע ממאכלי בשר ובכלל מוצרים מהחי.האם העיכול שלהם איטי יותר?מניסיוני אורז מלא פרכיות ולחם מקמח מלא גורמים לי להחמרה.מה גם שדווקא לעיתים מאכלים כמו עוף מבושל מקלים עליי. מה הפיתרון הנכון,רפואה טבעונית עם חלבונים מועטים שלכאורה לא מקל עליי?או אכילה רגילה של מוצאים רגילים מקמח רגיל למשל? תודה על תשובה

18/07/2002 | 08:12 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

לנעמה טיפול קינסיולוגי יעזור. יאבחן ויטפל בדלקת הקיבה, יטפל בבקע. יתאים מזונות. כול-טוב

18/07/2002 | 17:30 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

לנעמה בשיטת הבריאות הטבעית ניתן ביעילות מרבית ותוך מ"ס ימים להרגיש טוב ולהיתרפות מהדלקות בריאות טבעית בתזונה נכונה

19/07/2002 | 01:43 | מאת: רויטל ברמן

הי נעמה, קודם כל לכי על מה שטוב לך - זה כלל מספר 1. גם אם זה סותר את חוק הרב. שנית, נסי להקפיד על הפרדת מזונות ומנות קטנות. שלישית, נסי לאכל שקדים מושרים – מרגיע, לשתות תה פיליפנדולה או מי בישול של תפוחי אדמה כשאת מרגישה רע בבטן. רביעית, המנעי מ: משומנים, אלכוהול, עישון, קפה, סוכר, וממשפחת הירקות הסולניים- עגבניות, חצילים, פלפלים, הדרים כתומים. כל טוב ולבריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה