סחוס בברך

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/07/2002 | 01:46 | מאת: אלי

האם יש אפשרות לחדש סחוס שחוק ללא ניתוח..

19/07/2002 | 01:21 | מאת: רויטל ברמן

אלי שלום, אפשר לנסות באמצעות אסטרטגיה מקיפה הכוללת: 1) הורדה במשקל אם יש עודף - להוריד עומס מהמפרק בו מדובר. 2) צריכת ויטמין C בכמויות גבוהות - אפילו תוסף של 500 מ"ג *2 ביום. 3) צריכת פלבנואידים הנמצאים בעיקר בירקות ופרות ואפשר גם לקחת תוסף מזון. 4) נטילת גלוקוזאמין כתוסף מזון. 5) נטילת SAM-S-Adenosylmethionine (נגזרת של מתיונין) כתוסף מזון. 6) נטילת ויטמין E כתוסף. יש עוד דברים רבים אבל בגדול תזונה טובה, עם מינימום של סוכרים, צמצום בירקות סולניים (חציל, פלפל, עגבנייה) ומקסימום של טבע. ישנם גם צמחי מרפא אך זה לא לפורום. היום יש תוספים מיוחדים המכילים את כל הנ"ל. תעשה סקר שווקים ותבחר אחד. תתמיד בו במינונים נדיבים חודשיים ותדווח לנו מה קורה. בהצלחה.

19/07/2002 | 02:03 | מאת: אלי

רויטל היקרה ! הכל נשמע נחמד......אבל האם יש לך נסיון . בטיפול הנ"ל? וכמה זמן לוקח הטיפול? והאם הוכח שהסחוס בברך........התחדש.\\\? לטענת ד"ר אסא ניתן רק לשמר את הסחוס ולא לחדש.{את לא ישנה לפעמים?] http://doctors.nana.co.il/forums/list.php?f=11&t=86391&a=2 [בעיית סחוס בברכיים]

מנהלי פורום נטורופתיה