פצעונים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/07/2002 | 10:54 | מאת: שושי

15/07/2002 | 10:56 | מאת: שושי

לבעלי יש ברוב חלקי גופו פצעונים (כמו חצ'קונים), בעיקר בידיים וברגליים, זה לא מגרד לו, פשוט לא אסתטי (הוא בן 28), מה ניתן לעשות? נ.ב- זה מופיע בכל עונות השנה, ומתגבר בחום.

15/07/2002 | 18:45 | מאת: רויטל ברמן

שושי שלום, יכול להיות שהוא סובל מרגישות כלשהי למזון או לדבר מה אחר אליו הוא חשוף (אפילו מרכך כביסה או בגד מסויים יכולים להיות בעייתיים) - תתחילי בנטרול גורמים פוטנציאליים (אבחנה של נטורופת יכולה לכוון אתכם לגורמים פוטנציאליים הרלוונטיים לחייכם) ואח"כ החזרתם אחד אחד (מתוך הנחה שלאחר נטרולם המלא לאחר זמן מה הפצעונים נעלמו). יכול להיות שבעלך סובל מעודף חום ויכול לשנות את תזונתו בהתאם ולראות שיפור ניכר. בכל מקרה, כדאי שבעלך ייגש לנטורופת לאבחון יותר מדוייק. יום נעים.

מנהלי פורום נטורופתיה