ריח גוף

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/07/2002 | 13:13 | מאת: טל

שלום רב! ביתי בת השלוש וחצי סובלת בזמן האחרון מזיעה באזור הראש (המצח העיניים וכו') שמלווה בריח חזק שאופיו חמצמץ. אשמח לקבל מידע לגבי מקור הריח ודרכים לטפל בבעיה. בתודה מראש.

09/07/2002 | 10:08 | מאת: דליה ודוד הבריאת הטבעית

זיעה בריח חזק בגוף האדם מעידה על הוצאת רעלים מהגוף הקפידי על שתייה מרובה מקלחות מיים פושרים ולאחר קרים הקפידי על מזון טרי וזמין פירות וירקות רבים להפסיק מיידית את כול המזון מין החיי בריאות טבעית בתזונה נכונה

15/07/2002 | 19:23 | מאת: רויטל ברמן

הי טל, האם בררתם עם רופא ? אם לא עשו זאת. בכל מקרה המלצתם של דליה ודוד מצויינת לדעתי. יום נעים.

מנהלי פורום נטורופתיה