לדליה ודוד הבריאות הטבעית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/07/2002 | 17:58 | מאת: רויטל ברמן

שלום לכם, אשמח אם תוכלו לצרף לינקים למחקרים המוכיחים את טענותיכם בדבר האכות המסרטנת/מזיקה לבריאות של: -תוספי מזון. -חומץ (למשל חומץ תפוחים אליו התייחסתם). -שמן פשתה. -הממתיק אצסולפאם K. ועוד. אתם לעיתים קרובות מייחסים לדברים הנ"ל ולאחרים תכונות נוראיות ואשמח לדעת אם זה מבוסס על מחקרים או אינטואיציה. בתור שוחרת טבע גם אני מעדיפה בד"כ את השימוש בתזונה ואמצעים טבעיים להגעה לבריאות, אך לומר שתוספי מזון מסרטנים ? בבקשה פרטו את עמדתכם. לדוגמא, על חומץ תפוחים נעשו מחקרים רבים שהראו תכונות מיטיבות שלו על מערכת העיכול. היכן המחקר עם האינזימים שדיברתם עליו ? אשמח מאוד (ואני בטוחב שאיני היחידה) לעיין בו. תודה לכם ויום נעים.

04/07/2002 | 17:35 | מאת: דליה ודוד הבריאת הטבעית

1. מחקרים בדרך כלל מוזמנים וממומנים ע"י יצרני התרופות וכן ע"י יצרני תוספי המזון ומה את מצפה שיכתבו שזה לא טוב ? הם יכתבו כול דבר כדי שיוכלו לקבל את השקעתם במוצר ולכן כול מחקר הוא מגמתי 2. בבריאת העולם ובתוכניתה ע"י הבורא שום בעל חיים לא נשכך הנאדם נולד כחייה צמחונית ולא כחייה טורפת וכול 3700 האינזימים המוכרים לנו יודעים לפרק פירות ירקות זרעים ואגוזים בלבד 3. לגבי החומץ כול דבר שעבר תהליך של ריקבון כמו החומץ הוא הגורם לדלקות בגופנו 4. שמן פישתן לגופנו אן שום אינזים שיודע לפרק שמן מכול מין וסוג שאוכנו מחוץ למערכת גופנו 5. הממתיקים שאוכנו בתעשיות המזון מכול מין וסוג לא ניתנים לפירוק ומיתרקבים בגופנו דבר הגורם לדלקות 6. כול המזונות שעוברים את תעשיות המזון כולל החומרים הטבעיים הם משנים את מבנה החומר ואת תכונותיו הטבעיות כולל חימום הקל ביותר וכשחומר זה מגיעה לגופנו הוא מתרקב מכוון שאין לגופנו יכול לפרקו כול המערכות בגופנו תוקפות בצורה מתמדת את המזון התעשייתי ללא מנוחה וללא הפסקה דבר הגורם להיחלשות המערכות החיסוניות בגופנו גופנו הנחלש לא מצליח תמיד להרחיק את המזון הרקוב ובמשך הזמן הוא גורם לדלקות בגופנו כול זמן שמערכות החיסוניות עובדות ללא הפסקה עד שנישברות הם נלחמות בדלקות שלא מציקות אך בשלב השבירה הדלקת נהפכת בגופנו לגוש שנהפך לגידול והנה לך תרשים על היתפתחות הסרטן בגופנו מעניין הדבר שבמדינה מפותחת כמו ישראל יש עליה מתמדת בחולי הסרטן מדוע? אחד התשובות הוא גורם המזון דליה ודו ד מהבריות הטבעית מאחלים לכול חברי הפורם בריאות טבעית בתזונה נכונה לאכות ואריכות חיים באושר לקבלת ייעוץ אישי חינם היתקשרו 8846105/6-09 לא בשבת

05/07/2002 | 15:06 | מאת: בובי

סתם שאלת תם מה אתם שותים ?

מנהלי פורום נטורופתיה