ציפורניים מתפצלות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/06/2002 | 12:32 | מאת: לירון

היי אני סובלת מבעיה של ציפורניים מתפצלות ונשברות. בבדיקות דם שערכתי מסתבר ,לטענת הרופאה, שהכול בסדר. פניתי לחנות טבע ושם נאמר לי שעליי ליטול סידן ואבץ. האם טיפול חד פעמי יסדיר את עיניין הציפורניים או שעליי לקחת את הויטמינים הללו כדרך חיים? על מה אתם ממליצים? תודה.

24/06/2002 | 13:59 | מאת: בובי

האם את רואה גם נקודות שחורות מול העינים ? האם קשה לך להרדם וזה לוקח לך זמן רב ? האם גם השיער יבש מפוצל ? אם כן אז כנראה שיש לך חוסר דם אנרגטי שעדין לא מתבטא פיזית בבדיקות דם. הפתרון לבעיה זו היא תזונה מסודרת ואיכותית כלומר לאכול הרבה מרקי ירקות טבעים להוריד מוצרים תעשיתים לאכול יותר עוף דגים ובשר בקר לאכול הרבה ירקות אדומים וירוקים. בהצלחה

05/07/2002 | 11:58 | מאת: דר' אריק לשם N.D

לירון שלום, ברמה עקרונית צפרניים מתפצלות מצביעות על חוסר בויטמינים/מינרלים. יש לערוך ברור לגבי חוסרים ולהשלימם.

מנהלי פורום נטורופתיה