תגובה לויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/06/2002 | 10:23 | מאת: יסמין

שלום רב, בת 42, מצב גופני טוב, עוסקת בפעילות גופנית שלוש פעמים בשבוע. התחלתי לקחת ויטמינים (לראשונה בחיי) לפני מס' ימים, "דינמיסאן" משקל כל טבלית 1.454 גר',1 ליום. אתמול חשתי מאד לא טוב, מעין חולשה כללית + כאב ראש חזק שהיום נחלש אך עדיין חשה לא במיטבי עם טעם מוזר בפה. האם ישנה סבירות שהויטמינים משפיעים איך שהוא וגורמים לסימפטומים אלו? תודה מראש, יסמין

24/06/2002 | 13:50 | מאת: בובי

מאוד יכול להיות מדוע החלטת לקחת ויטמינים ? אלא לוקחים סתם ויטמינים אם מרגישים טוב זו לפחות דעתי.

24/06/2002 | 22:13 | מאת: רויטל ברמן

יסמין שלום, מה מכיל ה"דינמיסאן" ?

25/06/2002 | 10:25 | מאת: יסמין

שלום רב, כתוב שזה שילוב של ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו וג'ינסנג. רכיבים, ויטמין A, D3,B1, B2, B6, B12, K1, ניאצין, ביוטין, חומצה פנטותנית,סידן, זרחן, כרום, סלניום, אשלגן, יוד, מגנזיום,נחושת,אבץ,מנגן,מוליבדן,ארגינין,גלוטמין,כולין,ג'ינסנג,מיקרוקריסטלין,צלולוז,HPMC,קולידן,לקטוז,דקסטרוז,עמילן,תירס,מגנזיום סטיארט, סיליקון דיאוקסיד חומרי ציפוי:אופאגלוס,טיטניום,דיאוקסיד,טלק,כתום צהוב,גליצרול. תודה מראש, יסמין

מנהלי פורום נטורופתיה