אומגה 3

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/06/2002 | 23:29 | מאת: נירית אברהם

יש לנו ילד פדד שבזמן האחרון (הוא בן 11) יש יותר חרדה והופיעו תיקים כאשר היה צעיר למתבי הרוח המשתנים קבל בפקוח רופא מארהב L TRYPTOPHAN האםשימוש באומגה 3 יכול לתת מענה

24/06/2002 | 21:42 | מאת: רויטל ברמן

נירית שלום, לא הבנתי ממה סובל בנך. אשמח אם תפרטי יותר כך שאוכל לתת לך מענה ראוי. תודה וערב טוב.

25/06/2002 | 15:41 | מאת: אסנת

ילד פדד בתפקוד גבוה שבעבר (תחת פיקוח רופא) קיבל תוספות מזון כפי שציינתי רוצה לשמוע על נושא אומגה 3 רוצה להמנע מתרופות כי מאמינה שהתיקים הם על רקע המעבר שעינו לאחרונה

26/06/2002 | 09:16 | מאת: ד"ר רביב ורדי

שלום רב ישנו מוצר בישראל ששמו ליפרינול והוא עשיר בחומצות שומן לא רוויות ונקי מדיוקסין הוא מאוד מומלץ לסמפטומים שאת מתארת בגלל שהוא מכיל מגוון גדול של חומצות שומן במינון ובריכוז פארמצפתי

26/06/2002 | 09:11 | מאת: ד"ר רביב ורדי

שלום רב ישנו מוצר בישראל ששמו ליפרינול והוא עשיר בחומצות שומן לא רוויות ונקי מדיוקסין הוא מאוד מומלץ לסמפטומים שאת מתארת בגלל שהוא מכיל מגוון גדול של חומצות שומן במינון ובריכוז פארמצפתי

מנהלי פורום נטורופתיה