תוספי מזון למניעת שיער שיבה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/06/2002 | 00:55 | מאת: אבי

הי, האם ידוע לך על תוספי מזון מומלצים או סוגי מזון מומלצים המסייעים למניעת הופעת שיער שיבה. אני רק בן 40. תודה

21/06/2002 | 19:04 | מאת: רויטל ברמן

הי אבי, חוץ מתורשה הפקטור שהכי משפיע כאן הוא מתח. אם אתה סובל מהרבה מתח בחייך ואתה לא מצליח לבטא אותו ולנתב אותו, המתח הזה ישפיע על כל מערכת בגופך. אני ממליצה לך להתחיל לבדוק נושא זה בינך לבינך. אולי שיחות עם פסיכולוג/מטפל/ הילר יעזרו, אולי תצטרף לקבוצה עם דינמיקה אשר נכנסת לנושאים שבנפש, אולי יודה או מדיטציה, ספורט/שחייה. אני חוזרת על כך הרבה בתשובותיי בפורום משום שבעיקר היום מתח הפך לגורם רב עוצמה בחיינו ולא לכל אחד יש את הכלים להתמודד עם כל זה. מלבד זו גם תזונה ענייה בויטמינים ומינרלים (בעיקר ויטמיני B) יכולה להשפיע, אבל לא משהו ספציפי שאני יכולה לציין. כל טוב.

22/06/2002 | 11:22 | מאת: אהרוני biomagnetics

כשאנו קטנים יותרת המוח מייצרת הוןרמון גדילה כדי להגביהנו. משהסתים תהליך הגדילה היא מיתרת תאים כדי לשמור עלינו צעירים. ומגיל 40 פעילותה יורדת ואז מתחיל תהליך ההזדקנות. כדי לשמור על רעננות הגוף קיימת אפשרות להשתמש בחומצות אמינו או בכל מיני תוספים של הורמון גדילה אבל זה צריך להיעשות בצוה מבוקרת. בקשר לתוספי אנטי אייג'נג הנך מוזמן לאתר www.magnetizer.com/buomagnetics/the ultimate supplement/ אם תרצה את המאמר בעיברית אשמח להעבירו אליך בדו"אל תשאר צעיר אהרוני

22/06/2002 | 22:55 | מאת: בובי

שלום אבי גם אני בגילך ואף מעט יותר צעיר ויש לי שערות לבנות פה ושם. לעניות דעתי זה ענין תורשתי ותברר עם אביך באיזה גיל הופיעו לו שערות לבנות. אם אתה מרגיש טוב ומתפקד היטב ואוכל נכון לדעתי חבל על הכסף והזמן וצריך לקבל את העובדה שאנו מתבגרים ושערנו מלבין. כל טוב ורק בריאות

22/06/2002 | 23:28 | מאת: אבי

חבל שצריך להסתגל לכך. אבל כנראה שאין ברירה. פעם קראתי שקמבוצ'יון עוזר להחזיר את הפיגמנטים לשיער. אבל אינני יודע אם זו סתם פרסומת לא מבוססת.. אבי

מנהלי פורום נטורופתיה