שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/06/2002 | 14:28 | מאת: מיטל

האם אפשר לקבל טיפול נטורופטי דרך קופ"ח כללית ומה הפרוצדורה ?? תודה

19/06/2002 | 16:53 | מאת: קרן

הי מיטל, אני חושבת שכל נושא הרפואה המשלימה קיים למבוטחי "משלימים" למיניהם ותלוי באיזה קופה את. חלק מהקופות רק משתתפות בחלק מההוצאות ועובדות רק עם נטורופתים מסוימים. אם יש לך ביטוח משלים של הקופה שלך, בטח יש שם מוקד טלפוני שבו תוכלי לשאול בדיוק מה השירותים שהם נותנים בתחום האלטרנטיבי.

20/06/2002 | 13:57 | מאת: רויטל ברמן

הי מיטל, הכי בטוח לברר מול הקופ"ח שלך, למרות שאני יודעת שאפשר. המון בריאות.

22/06/2002 | 11:41 | מאת: ירון לא שיך לחוג המטפלים

מנסיון אישי הם עובדים בשיתוף פעולה עם כל מיני מראים וכולם בעלי אינטרס משותף טיפול באמצעות הגופים האלו יוצא יקר יותר מאשר פנייה לנטורופטים העובדים עצמאית ויעילותם היא פי 10. הם פשוט כדי להאדיר את שמם הם יעילים יותר מאלו שעובדים דרך קו"ח אשר גובה גם דמי השתתפות עצמית כמו עלות הטיפול אצל עצמאיים

מנהלי פורום נטורופתיה