ויטמין E
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם נטילה של 400 מ"ג של ויטמין E לאורך זמן יכלה להזיק נב אני סובל מאלרגיה
כול סוגי הויטמינים אשר עוברים את תעשיות המזון הם גורמים לנזקים בתווך הקצר הארוך גוף האדם לא מסוגל לפרק כול מוצר שעבר את תעשיית המזון המומלץ ביותר הוא קבלת ויטמינים ומירליים ממזונית זמינים הוא הטוב ביותר פירות ירקות זרעים ואגוזים אין צורך לשום ויטמינים לגוף האדם האוכל את ארבעת המזונות האלו בריאות טבעית ובהצלחה
מה קורה עם אנשים מבוגרים שהספיגה שלהם פגועה מכל מיני סיבות אובייקטיביות ?? גם אז התוספים מסרטנים ??
ליאור שלום, ראשית, כאשר לוקחים ויטמין זה, בייחוד במינון גבוה, יש להיות במעקב רפואי. הדבר חשוב במיוחד לבעלי לחץ דן גבוה. ניתן לצרוך ויטמין E גם דרך מזון ייעודי: שמן נבט החיטה, שמן תירס, שמן סויה ושמן זית (בכבישה קרה בלבד כמובן), דגנים מלאים, נבטים, ברוקולי, עלים ירוקים, סויה ועוד. אם תצרוך דגנים מלאים במקום לחם, פיתות, אורז לבן וכו', ותאכל כל יום ירקות מבושלים/מאודים/אפויים עם מעט שמן (מהשמנים המוזכרים) תוכל להפסיק ליטול תוסף, ותקבל כערך מוסף עוד המון ויטמינים ומינרלים לא פחות חשובים מויטמין E + סיבים. לבריאות.