חיידקים פרו ביוטים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/06/2002 | 10:28 | מאת: ליאורה

באילו מקורות מזון חוץ מיוגורטים יש חיידקים "ידידותיים "? אינני יכולה לאכול מוצרי חלב אך בגלל שיש לי פטריה בנרתיק המליצו לי להוסיף חיידקים פרו ביוטים למזון שלי . תודה מראש ליאורה

18/06/2002 | 07:46 | מאת: בובי

יש כדורי אפידוצלוס שעושים אותה פעולה אך בלי חלב יש כמה סוגים בחרי מה שנראה לך מתוך האתר של סולגר http://www.solgar.co.il/vitamines/probiotics.html#acidophilus40

18/06/2002 | 19:16 | מאת: רויטל ברמן

הי ליאורה, יש, כפי שאמר בובי, פרוביוטיקה בכדורים - מאוד יעיל ומומלץ. אם לא מתאים לך מאיזושהי סיבה לקנות תוסף, יש חיידקים ידידותיים גם בירקות/פרות לא רחוצים (אבל רק אם הם אורגניים מומלץ לאכל אותם לא שטופים), בבשר (בו יש גם חיידקים "רעים" לצד ה"טובים", ויש עוד רעות אחרות - שוב לא כל כך מומלץ) ובמזונות מותססים כגון מיסו וטמפה (סויה מותססת) וכרוב חמוץ. לבריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה