רירית הרחם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/06/2002 | 07:55 | מאת: מיטל

שלום האם ניתן לעבות את רירית הרחם בעזרת מאכלים מסויימים ? אם כן מהם ?? תודה!!

18/06/2002 | 19:11 | מאת: רויטל ברמן

שלום מיטל, אינני יודעת מהי מטרתך, אני מנחשת שכניסה להריון. בעיה ברירית הרחם בד"כ נובעת מחוסר איזון הורמונלי. אם זה המצב אצלך יהיו סימפטומים נוספים למשל תסמונת קדם ויסתית (כאבי מחזור), יובש בנרתיק, מחזור לא סדיר, דימום וסת מוגבר/מוחלש או אי כניסה להריון. לטיפול בחוסר איזון הורמונלי יש לצלב תזונה, צמחי מרפא ואם זה רלוונטי (למשל אם את נמצאת במתח גבוה בחייך) - טכניקות גוף-נפש להרגעה. אני ממליצה לך לגשת לנטורופת לטיפול, משום שהוא חייב להיות אינדיבידואלי. בהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה