רויטל אני ישאל אותך את השאלה בצורה הכי כללית שאפשר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/06/2002 | 16:55 | מאת: רומן

נתונים: אני סטודנט , בריא בכל המובנים כלומר בכושר טוב , אין לי בעיות זיכרון או ריכוז וכדומה.. שאלה: האם קיימים מוצרים אשר יכולים לשפר את החשיבה שלי לרמה מעבר לרמתה הנוכחית?? על ידיי הזרמת הדם ועוד פעולות אחרות שאת בטוח מבינה יותר טוב ממני

16/06/2002 | 23:54 | מאת: רויטל ברמן

רומן שלום, יש 3 דברים שקופצים לראשי: 1. תעשה פעילות גופנית אירובית הממריצה דם, יעיל ביותר להמרצת וחידוד החשיבה (במיוחד אם אתה יושב ולומד הרבה שעות רצופות). אם אתה כבר עושה, דיינו. 2. תאכל הרבה ירקות ופרות מגוונים ומצבעים ומינים שונים - לקבלת כל הויטמינים שגופך צריך, ביחוד ויטמינים מקבוצת B, מנגן ולציטין (יש אותם בגרעינים ואגוזים, שומשום מלא, דגנים מלאים, ירקות עליים, אבוקדו וכו'. לציטין אפשר היום לקנות כממרח - במקום המרגרינה המזיקה). בכלל, בנוגע לתזונה, נסה לא לשבת ללמוד למבחן אחרי ארוחה דשנה בשרית/חלבית או כבדה מסוג אחר, כי אז אף ויטמין בעולם לא יגרום לך להיות פחות מנומנם. אוכל קל הוא הבחירה הלימודית. 3. יש ספר של עצות ותרגילים לשיפור הזיכרון שאתה יכול לרכוש לך ולקרוא. שכחתי איך קוראים לו... ;-) לימודים מהנים.

מנהלי פורום נטורופתיה