אלופציה אוניברסליס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/06/2002 | 00:17 | מאת: ענבר

האם אדם החולה באלופציה יעביר את המחלה בתורשה לילדיו, אם כן, מהם הסיכויים? האם קיים טיפול מניעתי להעברת המחלה בתורשה? אם כן, מהו?

17/06/2002 | 06:21 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום ענבר אני מבין את דאגותייך, אך מכיוון ששאלת אנסה להשיב. אלופצייה היא מחלה תורשתית עם חדירות של 25% ואילך. קרי 1 מתוך 2 או 4 ילדים לפחות עשוי לרשת את המחלה. המחלה לא ניתנת למניעה ברמת העברה הגנטית ( לא ניתן לחסום את הגן ) אך ניתנת לטיפול בחולה עצמו אשר עשוי לשוב ולהצמחי שיער. בברכה רמי מור

מנהלי פורום נטורופתיה