קומפלקס ויטמיני B

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/06/2002 | 16:40 | מאת: נטע

שלום רב, אני מעונינת לקחת תוסף מזון של קומפלקס ויטמיני B, כדי לשפר מצב של סטרס. אך אני מרגישה שהתוספים שניסיתי , שכולם כללו 50 מ"ג מכל סוג של ויטמין B, זה יותר מדי . ברצוני לדעת אולי ידוע לך על תוסף של ויטמינ B שמכיל הרבה פחות מ 50 מ"ג מכל סוג B. בתודה נטע

14/06/2002 | 16:48 | מאת: רויטל ברמן

הי נטע, Stree-B-Complex של Twinlab יכול להיות בדיוק הדבר המתאים, אך כדאי לנצל את ההזדמנות ו"להסתכל פנימה" קצת, בנסיון לייעל דפוסי מחשבה ותגובה הגורמים לך למכתחילה להיות בסטרס עצום. אם את רוצה לנסות, את מוזמנת לצור איתי קשר באי-מייל. שבת שלום.

מנהלי פורום נטורופתיה