רגישות לתמרוקים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/06/2002 | 15:12 | מאת: אילי

שלום, אני רגישה לחומרים בתכשירי קוסמטיקה ועל כן אינני יכולה להשתמש בקרם לחות. האם ניתן למרוח אבוקדו על הפנים כפי שהוא ללא חשש מנזק? תודה!

13/06/2002 | 05:19 | מאת: אורנה

גם לי רגישות לתכשירים קוסמטיים ודאודורנטים. התחלתי לפני מספר חודשים להשתמש בתכשירים של "ד"ר עור" שראיתי בסופר פארם ולהפתעתי, התכשירים התגלו כמצויינים ולא גרמו לשום תופעות. אם לא ניסית עד כה, מומלץ.

14/06/2002 | 16:35 | מאת: רויטל ברמן

אילי שלום, קרמים צמחיים על בסיס טבעי וללא חומרים משמרים, כימיקלים ושאר מרעין הבישין שנכנסים לקוסמטיקה מסחרית, יכולים להוות תחליף נהדר עבורך. חפשי אותם בבתי עסק לצמחי-מרפא/ארומתרפיה ובתי טבע, וודאי את כל מרכיביהם קודם. לדוגמא - שמן שומשום הוא מרכך עור ונוגד קרינה (אבל לא בטוח שתאהבי את מרקמו על פנייך), שמן אבוקדו, חוחובה וכו'. ישנם גם ג'לים אשר בערבוב עם השמנים הנ"ל הופכים את המרקם ליותר קל ומתאים לקיץ הישראלי. מריחת אבוקדו כפי שהוא זו אופציה נחמדה ולא מזיקה אך פחות נוחה. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה