נוטרימיל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/06/2002 | 21:05 | מאת: אורית

שלום ליהודית, אני חולת קרוהן ודיאטנית המליצה על מוצרי נוטרימיל. היא הראתה לי פרוספקט של המוצרים שקיבלה בתערוכה אבל הבעיה העיקרית והחשובה שלא היה רשום היבואן שמביא את מוצרי נוטרימיל מארה"ב. האם שמעת על מוצרים כאלו והיכן אפשר להשיגם? בתקווה לעזרה, אורית

10/06/2002 | 00:30 | מאת: רויטל ברמן

שלום אורית, לא שמעתי, אך את יכולה לראות דיונים בנושא קרוהן בנערכו כאן, למשל: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=28432&t=28411 (אם לחיצה על הקישור לא עובדת את יכולה להעתיק את השורה לשורת הפקודה וללחוץ enter). כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה