צנטרום + לאחר סיום טיפול בלימפומה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/06/2002 | 17:55 | מאת: ישראל

בן 27, מחלת הודגקין, כימו' - פרוטוקול BEACUPP, הקרנות (20) ואיסוף מח עצם. כיום נקי מהמחלה (מיפוי PDG). המליצו לי לקחת צנטרום + אחרי א. בוקר. אני חושש מהישנות המחלה עקב נטילת חומרים כימיים / עידוד המחלה (אם נסתרת) ע"י הויטמינים. מה דעתך? האם יש הבדל בין ויטמינים כגון הנ"ל לכמוסות מרכיבים טבעיים (המטרה היא חיזוק הגוף לאחר הטראומה). תודה. ישראל.

08/06/2002 | 23:37 | מאת: אווה

ישראל היקר, ע"פ שאלתך נראה שאין לך ידע מינימלי בנושא. לכן, כדאי לך לפנות למומחה לעניין שידריך אותך. שיהיה לך בהצלחה..

10/06/2002 | 00:26 | מאת: רויטל ברמן

שלום ישראל, אל חשש, לא הויטמינים יביאו להישנות המחלה. בכל מקרה כשלוקחים - רק מחברה טובה עם אישורי משרד הבריאות. בנוסף אתה יכול ללכת לנטורופת או מטפל "אלטרנטיבי" אחר אשר יוכל לעזור לך בתהליך השיקום אחרי המחלה והטיפול הקשה. ישנם צמחי מרפא נהדרים למשל לחיזוק וחיזוק. שיהיה לך כל טוב והרבה בריאות.

10/06/2002 | 21:08 | מאת: ישראל

תודה :-)

מנהלי פורום נטורופתיה