פטריות בציפורנים .

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/06/2002 | 17:32 | מאת: בובי

יש לי כבר הרבה שנים פטריות בציפורנים של הרגלים. לפני כשנתים התחלתי לאכול יותר נכון ויותר טבעי ובאמת מצב הצפורנים השתפר ובחלקם נעלמו הפטריות. רציתי לדעת מאיזה מאכלים יש להמנע במיוחד. עד כמה שאני זוכר זה מאכלים שמכילים שמרים כמו בירה לחם וכדומה האם אני צודק ? תודה מראש.

10/06/2002 | 00:06 | מאת: רויטל ברמן

הי בובי, כן אתה צודק, בעיקר שמרים (לחם, עוגות, אלכוהול, גבינות עובש, פרות יבשים, בוטנים), סוכר (להיזהר אפילו עם דבש ופרות) ומוצרי חלב. צמצום השימוש באנטיביוטיקה זה לא פחות חשוב. + למרוח בשמן עץ התה, אכיניציאה, פיטולקה וכו'. לבריאות.

10/06/2002 | 13:27 | מאת: בובי

תודה אני בכל מקרה לא משתמש באנטיביוטיקה ומצמצם בכל מה שאמרת.

מנהלי פורום נטורופתיה