הצילו!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/05/2001 | 16:23 | מאת: דורי גינת

לדוקטור לריה, עשיתי ביופסיה, חוץ מזה עוד בדיקה שאני לא יודע את שמה ובה גילינו שהגידול גדל וגדל בקצב איטי מאוד מאוד מאוד אבל גדל תוך שנה יתווספו 4סנטימ! עליי לקבל החלטה ומהר... בביופסיה אמרו שזה סרטני! הצילו! תודה רבה רבה רבה רבה רבה מראש, תהי בריאה עד 120 מדורי

13/05/2001 | 00:54 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לדורי אני לא רוצה להשמע נודניקית אבל בבקשה תענה לי על שתי שאלות: 1. היכן הגידול ממוקם בדיוק? 2. האם דיברו אתך על אפשרות של ניתוח להוצאת הגידול? תענה לי על השאלות האלה ואני אתן לך תשובה. אני מחכה , תרגיש טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה