טיפול טבעי בדלקת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/06/2002 | 23:56 | מאת: נועה א.

אני סובלת לעיתים מדלקת (לא פטריה) מדלקת בוגינה. שוב קבלתי מרשם לאנטיביוטיקה מהרופא במשחה? יש תכשיר טבעי שיכול גם הוא לעזור. הדלקת אינה חמורה. אנא תשובה בהקדם.

04/06/2002 | 12:59 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! טיפול משולב של אצידופילוס עם ויט' C בזמן נטילת האנטי - יעיל מאוד כמניעת זנק . ישנם שמנים אתריים היעילים במצב זה בשטיפות וגינליות. לחב' שביט המייבאת נרות וגינליות מיוחדים עם שמנם למצב זה . כמובן שיחסי מין לא מוגנים וזמניים, היגנה תחתוניות (אלרגיה) , וכד שווה לבדוק. בהצלחה!

05/06/2002 | 09:40 | מאת: רויטל ברמן

נועה שלום, אני מצטרפת להמלצות של יואל ומוסיפה: -המנעות מסוכר, חוץ מפרות. -שתיית משקה חמוציות (ללא סוכר) יום-יום "בעונה החמה" לצורך טיפול ומניעה. משקה החמוציות מונע את הדבקות החיידקים לדופן שלפוחית השתן. אפשר לשתות כל השנה, אין לזה עודף. וכפי שיואל אמר, הגיינה: -האם את תמיד רוחצת אחרי קיום יחסי מין (מכל סוג) ? -האם את "מנגבת", סלחי לי בבקשה על הגרפיות, מקדימה אחורה ולא ההפך (זה קורה, ומביא חיידקים מפי הטבעת לפתח השתן). רצוי להשתמש בתחתוני כותנה אם אפשר. כל טוב.

05/06/2002 | 12:27 | מאת: נועה א.

לרויטל שלום האם מה שכתבת לי רלוונטי לדלקת בוגינה. אין לי דלקת בשלפוחית השתן. תודה נועה

05/06/2002 | 18:31 | מאת: דליה ודוד הבריאת הטבעית

אירבה דייבטס הפלא השמיני לריפוי עצמי של הגוף שלחי אי-מייל וקבלי את המחקרים על חומר טבעי זה

06/06/2002 | 10:43 | מאת: נועה א.

אשמח לקבל מידע על הפלא. האי מייל שלי הוא כאמור : [email protected] תודה נועה

06/06/2002 | 12:55 | מאת: שושי

הי נועה, מנסיון, לא טוב לקחת הרבה פעמים אנטיביוטיקה, כי מה שקורה זה שהאנטיביוטיקה "הורגת" יחד עם החיידקים ה"רעים" גם את אלה ה"טובים", ואח"כ בעצם הנרתיק לא מוגן מפני זיהומים חדשים שיתקפו שוב. אני מצאתי שהקפדה על עצות ההגיינה שנתנו לך, יחד עם תזונה דלה בסוכר, ושטיפות חומץ של הנרתיק פעמיים-שלוש בשבוע, עוזרת.

מנהלי פורום נטורופתיה