חלבון בשתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/06/2002 | 21:44 | מאת: מיראל

אני חולת לופוס מזה 20 שנה וגילו לי חלבון בשתן לפני 5-6 שנים עד היום המצב היה בסדר אבל בפעם האחרונה שעשיתי היה לי רמה מאוד גבוהה יותר מגרם אחד רציתי לדעת אם יש איזשהוא תרופה טבעית שיכולה להוריד את החלבון בשתן?

05/06/2002 | 09:33 | מאת: רויטל ברמן

מיראל שלום, התרופה הטובה ביותר היא המנעות מאכילת הרבה חלבון (בשרים, גבינות, קטניות...). זוהי ההמלצה המקובלת כשיש בעיה בכלייה, למניעת החמרת המצב. שימוש בצמחי מרפא אסורה ולא מומלצת כשיש בעיה כלייה (אם ממליצים לך אל תקחי כלום ללא אישור רופא כליות - נפרולוג). במקביל יש טיפול נטורופתי בלופוס, ראי תשובתי: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=26540&t=26224 המון בריאות וכל טוב.

05/06/2002 | 18:40 | מאת: דליה ודוד הבריאת הטבעית

"אירבה דייבטיס " הוא הפתרון היעיל לחלבון בשתן ולחולי הלופוס בכול שלב במחלתם ניתן לקבל חומר לעיון על חומר זה שלחי אי-מייל וקבלי בחזרה מחקרים בריאות טבעית ואריכות חיים באושר

מנהלי פורום נטורופתיה