אלרגיה לתכשירים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/06/2002 | 17:39 | מאת: מירב

שלום, יש לי בעיה של אלרגיה בפנים כתוצאה משימוש מתכשירים קוסמטיים, בחלק המקרים השימוש בלתי נמנע כמו בשמפו. הומלץ לי לעשות קומפרסים של מים עם חלב ביחס של חצי חצי שכן החלב הוא אנטיאלרגני האם זה לא מזיק? והאם לחלב אכן יש סגולה אנטי אלרגית? כשאני חושבת על כל אני נזכרת שדווקא חלב נחשב לאלרגן, כמו"כ הוא יכול להכיל אנטיביוטיקה, קורטיזנים.. אודה להתייחסותכם!! תודה מירה

03/06/2002 | 00:34 | מאת: רויטל ברמן

מירב שלום, ראשית, הטיפול הוא מניעתי. ישנן אופציות כגון סבונים ושמנים טבעיים, נטולי כימיקלים, העשויים משמנים צמחיים. נסי זאת קודם משום שבלי זה, כלום לא יעזור. לגבי שימוש חיצוני בחלב - לא שמעתי על כך ולא על תכונות אנטיאלרגיות בשימוש חיצוני. מה שכן, גם תכונות אלרגיות אין לו בשימוש חיצוני אלא רק פנימי (אכילה/שתייה). את יכולה לנסות, מעבר להמנעות מכימיקלים, קרם צפורני החתול או כוכבית, או להתייעץ עם מומחה לשמנים אתריים. לטיפול מעמיק יותר גשי לנטורופת/ית. כל טוב.

04/06/2002 | 14:10 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

גם טיפול בשיטות לניטרול אלרגיות כגון: קינסיולוגיה, IPCE וכד'. יכולות להיות יעילות מאוד!

מנהלי פורום נטורופתיה