הזעה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/06/2002 | 15:40 | מאת: שני

שלום רב, האם תוכלו להמליץ לי על תכשיר או תוסף תזונה לפתרון בעיית הזעת יתר בכפות הרגליים? לפני כמה שנים עברתי ניתוח להזעה בכפות הידיים שפתר לחלוטין את הבעיה, אך לכפות הרגליים אין פתרון כזה. אני מזיעה גם באיזורים אחרים, לדעתי קצת יותר מנורמלי, אבל בכפות הרגליים זה ממש מטריד. תודה רבה שני

01/06/2002 | 16:16 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב איני מכיר דבר מאשר אבקת טלק. בברכה רמי מור

02/06/2002 | 08:46 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

לשני טיפול קינסיולוגי יעזור. טיפול המאבחן ומטפל בגורם להזעה. כול-טוב

02/06/2002 | 10:14 | מאת: Yoel Yativ

Please forgive the english, my computer does not write in hebrew. For a list of free lectures offered by an American Food Supplements Company call me at 054-999004. Shalom

05/06/2002 | 18:52 | מאת: דליה ודוד הבריאת הטבעית

לשני הזעות בחלקי הגוף נובעים כתוצאה מי 1 הרעלה בגוף 2 חוסר זרימת דם לאזורים שונים 3 בעיות ביכול פירוק מזונות בגופך בשיטת הבריאות הטבעית ניתן ביעילות מרבית להיתגבר על הזעות יתר בגוף בריאות טבעית

מנהלי פורום נטורופתיה