טרומבציטופניה כרונית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/05/2002 | 06:50 | מאת: טובה פרי

שלום רב, לבית בת ה - 10 כבר כ 6 שנים עם תרומבציטופניה כרונית עומדת על ערכים של 80,000 . לאחר מחלת החורף האחרון חלה ירידה דרסטית ברמת הטסיות, זאת אומרת מצב המצריך טיפולים של כדרורים אימנונגלובליון וכו שאלתי היא האם בתחום הרפואה הלאטרנטיבית עוזרת במצב זה? ואם כן באיזו צורה? והאם נתקלת כבר במצב זה והרפואה האלטרנטיבית עזרה. אודה בעבור תשובתך!!!!! .

01/06/2002 | 16:19 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב למיטב ידיעתי והבנתי ובדיקה שעשיתי מאחורי הקלעים עבורך. הטיפול הוא קונבנציונלי בלבד בבעיית רפואית רצינית שכזו. איחולי רפואה שלימה לבתך . בברכה רמי מור

מנהלי פורום נטורופתיה