תרומבציטופניה כרונית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/05/2002 | 06:46 | מאת: בנימין יפעת

שלום רב, לביתי הת ה = 10 כבר כ 6 שנים סובלת מרת טסיות נמוכה לאחר מחלת החורף האחרון ירדה רמת הטסיות לנמוך מאוד דבר המצריך טיפול לעיתים קרובות על ידי חומרים כימיים למינהם שאלתי היא האם ברפואה האלטרנטיבית עוזרת במקרה של טרומבציטופניה אודה בעבור חוות דעתך!!!!!!!! האם יש לך עוד מספר פרטים חדשים שאיני יודעת על טיפול אפשרי !!!!!! תודה רבה!!!!!!!!!!!!!

05/06/2002 | 19:06 | מאת: דליה ודוד הבריאת הטבעית

ניתן לעזור לבתך בשיטת הבריאות הטבעית אך אין פנייה זו ו/או המלצו זו מהווה כול טיפול רפואי ואו תחלפי לטיפול הרפואי צרי קשר ונשמח מאוד לעזור לך בברכת בריאות טבעית

מנהלי פורום נטורופתיה