תודה על התשובות + שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/05/2002 | 21:32 | מאת: ריב

אתה אומר אז שגינקו וגינסנג לא עוזרים ולא משפיעים על הגוף והנפש? (הם כדוגמא אבל יש עוד הרבה כמותם) ואין צורך בהם?

03/06/2002 | 00:24 | מאת: רויטל ברמן

סבאס/ריב, לגינקו וג'ינסנג, במינון הנכון (הרבה פעמים הם ניתנים במינון נמוך מידי משום שהם יקרים וכל ספק חושב על כיסו קודם כל,ולכן כותב את שמם על האריזה בינות להרבה מרכיבים אחרים אך מוסיף אותם במינון שלא משפיע כלל), השפעה דרמטית לעיתים - בייחוד לג'ינסנג - על הגוף (לגבי הנפש אני לא יודעת). אם יש צורך בהם ? לעיתים, במקרים מסוימים (מחלה, חסר) אשר בהם ההשפעה תאזן את הגוף ולא תחמיר חוסר איזון קיים או תפר איזון. כאן נכנס המטפל אשר מכיר את הצמחים (יש עוד כמה צמחים, כזכור לך, חוץ מהסלבריטאים הנ"ל) ואת הפציינט ויכול להתאים בינהם.

מנהלי פורום נטורופתיה