שום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/05/2002 | 14:26 | מאת: דנה

קראתי במדור ששום משמש כאנטיביוטיקה טבעית - האם שום אפוי או מטוגן מאבד את סגולתיו הבריאותיות?

01/06/2002 | 08:09 | מאת: דר' אריק לשם N.D

לדנה שלום, אני מפיק ומייצר את השום הטיבטי מזה 7 שנים. בעיסוקי זה,נחשפתי לאין ספור של חומר כתוב ומחקרים העוסקים בשום ובאיכויות המופקות ממנו. כעקרון, החימום הורס את החומרים הפעילים . מה עוד שבשום , החומר הפעיל-האליצין- נדיף וקשה מאד לשמרו. על אחת כמה וכמה בחום. ד"ר אריק לשם N.D טבעון.

03/06/2002 | 00:15 | מאת: רויטל ברמן

הי דנה, כן - את השום יש לצרוך טרי, אלא אם יש כיב או מחלת מעיים כהופכת את זה לכואב מאוד.

מנהלי פורום נטורופתיה