שום
דיון מתוך פורום נטורופתיה
קראתי במדור ששום משמש כאנטיביוטיקה טבעית - האם שום אפוי או מטוגן מאבד את סגולתיו הבריאותיות?
לדנה שלום, אני מפיק ומייצר את השום הטיבטי מזה 7 שנים. בעיסוקי זה,נחשפתי לאין ספור של חומר כתוב ומחקרים העוסקים בשום ובאיכויות המופקות ממנו. כעקרון, החימום הורס את החומרים הפעילים . מה עוד שבשום , החומר הפעיל-האליצין- נדיף וקשה מאד לשמרו. על אחת כמה וכמה בחום. ד"ר אריק לשם N.D טבעון.
הי דנה, כן - את השום יש לצרוך טרי, אלא אם יש כיב או מחלת מעיים כהופכת את זה לכואב מאוד.