טיפול נטורופתי בפיסטולה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/05/2002 | 19:16 | מאת: ערן

ד"ר יהודית לריה, כתבת בעבר בפורום זה שניתן לטפל בפיסטולה פרי אנאלית באמצעות צמחי מרפא ושמנים. האם את יכולה לפרט מעט מעבר לזה - בעיקר איך זה מתבצע ומה הם סיכויי ההצלחה של הטיפול? תודה

02/06/2002 | 23:25 | מאת: רויטל ברמן

ערן שלום, ישנם צמחי מרפא אשר במשחה ניתן למרחם האזור הפיסטולה (מחדירים עם האצבע) והם מסייעים להחלמה מהירה יותר. לדוגמא קרם המכיל תמצית קומפרי, משחת הממליס, משחה עם תמצית צפורני-החתול ו/או שמן עץ התה ועוד. זהו כמובן טיפול חיצוני בלבד. אם אתה מעוניין בטיפול הוליסטי (שלם), גש למטפל נטורופת. רק טוב.

03/06/2002 | 09:35 | מאת: ערן

השאלה היא האם טיפול זה יכול להחליף ניתוח (מדובר בפיסטולה אנאלית)

מנהלי פורום נטורופתיה