תוסף מזון DIET GUARD

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/05/2002 | 08:36 | מאת: משה

ישנו תוף מזון, לינק מצורף, שאמור לעזור בירידה במשקל. מישהו יכול להמליץ ולהדריך? תודה. לינק לדף המוצר: http://www.supherb.co.il/nutrition/bullitin/diet_guard_b.html

26/05/2002 | 23:19 | מאת: רויטל ברמן

הי משה, אז ככה, הסתכלתי על המוצר והאמת, הוא לא רע. חוץ מה - B6 שמופיע במינון נציגותי גרידא שאר החומרים הם מקובלים ויכולים בהחלט להועיל לאדם הנכון. כמובן שטיפול אינדיבידואלי בך יראה קצת שונה מאחר ומוצר זה אמור להתאים לככככללל מי שרוצה להרזות, ועל כן הוא יותר כללי. בנוסף ישנם עוד "טריקים" מקצועיים. אם אינך מעוניין לגשת לטיפול אישי ואתה מתכנן להשתמש במוצר זה במקביל לשינוי תזונתי נכון ובריא (לא הרעבה או מונו-תזונה - אכילת רק גבינות או רק אבטיח וכו') וכמובן פעילות גופנית, בהחלט המוצר יכול לעזור. בהצלחה וכל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה